Canon szerviz

A mi cégünk Canon irodatechnikai szerviz, azaz minden olyan eszköz javítását vállaljuk, ami papír kezelésével kapcsolatos.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a Canon tulajdonosok könnyen hozzáférhessenek a berendezésükkel kapcsolatos információkahoz, és kapcsolatot találjanak szervizközpontunkkal.

Oldalunkon megtalálhatóak legfrissebb szerviz és értékesítési ajánlataink, melyek közül a fenti lapfülekre kattintva válogathat.

A folyamatos fejlődéssel és változásokkal lépést tartva kínáljuk szerviz szolgáltatásainkat ügyfeleink számára. Manapság már nem elegendő a tisztítás, karbantartás, alkatrész csere egy berendezés szervizelése folyamán, hanem szükség van a gyártó által kiadott szoftveres frissítések telepítésére is. A modern irodai berendezések esetében, fontos, hogy mindig a legfrissebb vezérlőszoftver működjön az eszközön, melyek adott esetben új funkciókkal látják el a berendezést. Kollégáink folyamatos továbbképzésével, és 20 éves Canon szerviz tapasztalatával igyekszünk helytállni az üzleti és otthoni eszközök javításánál.

Milyen Canon berendezéseket javítunk?

A mi cégünk Canon irodatechnikai szerviz, azaz minden olyan eszköz javítását vállaljuk, ami papír kezelésével kapcsolatos. Ide tartoznak többek között:

_Másoló

_Nyomtató

_Multifunkciós eszköz

_Fax

_Nagyformátumú nyomtatók

_Lapolvasó

_Archiváló rendszer

 

Személyre szabott ajánlatok

Kérje személyre szabott ajánlatainkat, berendezése szervizelésével, karbantartásával, és felmérésével kapcsolatban!

Az eszközök kiszállítását, üzembehelyezését, eseti-, vagy periódikus - garanciális ill. garancián túli - javítását-karbantartását, kellékanyaggal történő ellátását Budapesten és vonzáskörzetében helyszíni gyorsszervizünk látja el.

Külön gonddal vállaljuk, hogy ügyfeleink irodájába a lehető leggyorsabban, a legjobban felszerelt és a feladat ellátásához leghozzáértőbb munkatárs érkezzen és mihamarabb megkezdhesse a megoldandó feladat ellátását.

A helyszínen nem javítható, vagy nagyjavításra váró berendezéseket jól felszerelt óbudai szervizünk várja, ahol rövid átfutási idővel vállaljuk az eszközök hivatalos gyártói protokoll szerinti javítását. Lehetőség van - a javítás idejére - cseregép biztosítására is szabad kapacitás függvényében.

Hibabejelentéseiket a hiba@nyomtatodoktor.hu címen, ill. a +36 30 368-6800 telefonon várjuk. várjuk.

Elérhetõségek

ExpressNet Kft.

 

Office: +36 1 368 68 00
Mobil: +36 30 368 68 00
Fax: +36 1 368 68 01
   

info@nyomtatouzlet.hu
hiba@nyomtatodoktor.hu

Az ExpressNet Kft. a Canon Hungária hivatalos partnere

Canon partnerprogram: Hivatalos viszonteladó