Rólunk

Magunkról Az Expressnet Kft jogelődje egyéni vállalkozásként 1991-ben alakult, irodatechnikai berendezések javítására és telepítésére, karbantartására, egyedi értékesítésére. Az Expressnet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft nevet 2001-ben vette fel, szerviz tevékenységi körét, létszámát kibővítette, és az addigi szerviztevékenysége mellett azóta is végzi új és használt berendezések, eszközök kiskereskedelmi értékesítését, visszavásárlását, bérbeadását.


Feladatunk ügyfeleink teljes irodai gépparkjának üzemeltetése, beleértve a hagyományos hardware eszközöket; másológépeket, nyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, lapolvasó és archiváló rendszereket; az ezeket működtető informatikai hálózatokat és telekommunikációs rendszereket.

Az új kihívásoknak megfelelve partnereink elégedettségét jelzi számuk folyamatos emelkedése. Célunk, hogy tevékenységünkkel megkönnyítsük irodai munkájukat és a legkorszerűbb technikával gyors, pontos és kiváló szolgáltatást tudjunk biztosítani.

 

Értékesítés

A www.nyomtatouzlet.hu weboldalon megtalálja cégünk által forgalmazott valamennyi berendezést, rövid ismertetőjével és áraival együtt. A termékek széles felhasználói kör részére nyújtanak megoldást, otthoni, kisirodai, irodai, vagy nagyvállalati környezetbe, a legújabb és leg innovatívabb megoldások felhasználásával.

Magunkról

Az egyszerű berendezés értékesítéstől a bérleti konstrukciókig több lehetőséget kínálunk; vállaljuk a berendezések üzemeltetését, eseti, vagy rendszeres szervizelését, rövid, vagy hosszú távú kihelyezését. Az értékesítésben legnagyobb hangsúlyt a kisirodai, kisvállalati termékek, kisebb mértékben az otthoni (home-office), ill. nagyvállalati megoldások kapnak.

Érdeklődésüket a info@nyomtatouzlet.hu címen várjuk. (Bolti értékesítés nincs!)

Gyorsszerviz

Helyszíni gyorsszerviz Az eszközök kiszállítását, üzembe helyezését, eseti-, vagy periódikus - garanciális ill. garancián túli - javítását-karbantartását, kellékanyaggal történő ellátását Budapesten és vonzáskörzetében helyszíni gyorsszervizünk látja el.

A www.nyomtatodoktor.hu oldalunkon hasznos információkat talál a gyakrabban előforduló hibákról, azok javíthatóságáról, vállalási árainkról, az Általános Szerződési Feltételeinkről. Hibabejelentéseiket 0-24 óráig ONLINE is megtehetik, melyre a lehető leggyorsabban reagálunk és hamarosan megkeressük, a hiba elhárításához tanácsot adunk, ill. időpontot egyeztetünk.

Hibabejelentéseiket a hiba@nyomtatodoktor.hu címen, ill. a +36 30 368-6800 telefonon várjuk.

Mûhelyjavítások

Mûhelyjavítások

A helyszínen nem javítható, vagy nagyjavításra váró berendezéseket jól felszerelt óbudai szervizünk várja, ahol rövid átfutási idővel vállaljuk az eszközök hivatalos gyártói protokoll szerinti javítását. Lehetőség van - a javítás idejére - cseregép biztosítására is szabad kapacitás függvényében.

(Gépeket műhelyjavításra csak a helyszínen veszünk át!)

Elérhetõségek

ExpressNet Kft.

 

Office: +36 1 368 68 00
Mobil: +36 30 368 68 00
Fax: +36 1 368 68 01
   

info@nyomtatouzlet.hu
hiba@nyomtatodoktor.hu

Az ExpressNet Kft. a Canon Hungária hivatalos partnere

Canon partnerprogram: Hivatalos viszonteladó